luni, 22 august 2011

Semineul, Amplasarea ideala a semineului in casa sau gradina

Semineul o componenta romantica in locuinta sau gradina ta!!

Să ai un semineu în propria casa este romantic, relaxant și benefic (încălzește locuinta și oferă un rol estetic, fiind considerat un rafinat element decorativ), element de decor dar si util.

În funcție de combustibilul folosit sunt 4 variante: semineul pe gaz, pe lemne, electric si ecologic. Doar șemineul cu lemne este considerat “tatăl lor”. Să ai un alt fel de șemineu în casă este ca și când ai avea un brad artificial de Crăciun. Toată frumusețea unui șemineu constă în mirosul pe care îl emană lemnele arse și în zgomotul produs de trosnitul butucilor.

De reținut faptul că orice șemineu se mulează pe anumite condiții: locul de amplasare, dimensiunea casei, poziția coșului de fum, randamentul termic, etc. Așadar, fiecare asemenea obiect de decor se personalizează în funcție de condițiile întâlnite la locul de montaj. Nu există un model unic, potrivit pentru toate locuințele.

Fie că este folosit pe post de sursă de căldură, drept loc de relaxare sau în rolul de element decorativ, șemineul cu siguranță contribuie la crearea unei atmosfere intime, primitoare, plăcute. Induce starea de calm și de confort și se integrează cu succes în tendințele actuale de design.

Ce model preferi pentru un șemineu: medieval, rustic, clasic, modern?
Aveti mai jos cateva idei de desing sau amplasarea semineului in pozele de mai jos.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu